Smådjuren (Upptäckare 10-11 år)

I Scouterna gör du spännande upptäckter varje dag. Upptäckarscout blir man när man är tio år.

alder-upptackareMånga har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Upptäckare direkt. I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Här finns Upptäckarprogrammet för hösten 2017 (pdf). Det är många spännande aktiviteter att se fram emot.

Höstens hajk går till Grönsveden den 14-15/10.

Vet du var märkena ska sitta på scoutskjortan? Om inte så finns en beskrivning av var märkena ska sitta.

Vi träffas torsdagar kl. 18:00 till 19:45.

Föräldrahjälp behövs. Det är många som vill vara med i scouterna. Ledarna behöver hjälp av föräldrar för att mötena ska fungera bra. Ta kontakt med Marianne och berätta vilka möten du kan hjälpa till med. Du kan också titta i programmet för att se om det är något speciellt du vill bidra med. Man i allmänhet så behövs inga speciella kunskaper för att hjälpa till. Med intresse, nyfikenhet och hjälpsamhet kommer man långt.

Vill du vara med oss så kontakta avdelningsledare Marianne Abramsson eller någon av de andra ledarna Tatjana Lindståhl, Niclas Wadströmer, Synnöve Svedin och Joakim Thorsten.